Jehněčí s kůrčičkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Jehněčí krkovice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Cukr třtinový
  • 1.5 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Omáčka křenová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 274 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 169 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 70.3 mg
  • Draslík 286.2 mg
  • Vláknina 43.5 mg
  • Vitamín A 43.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V nekovové míse smícháme hořčici, lžíci oleje, cukr, mouku, sůl, pepř a křenovou omáčku. Vše promícháme. Maso obalíme ve směsi.

  • 2

    Hliníkovou fólii potřeme lehce olejem a důkladně do ní zabalíme maso. 30 minut opékáme na roštu a občas balíček obrátíme. Poté fólii rozbalíme, přelijeme šťávou z masa a ještě na fólii rozbalené pečeme 15 minut.

  • 3

    Maso vyndáme z fólie, položíme na talíř, pokrájíme na silnější plátky a podáváme.

Komentáře k receptu