Bulharská kjuftěta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Brambory vařené
  • 20 g Cibule
  • 160 g Rajčata
  • 100 g Vepřové maso tučné
  • 10 g Petržel - nať
  • 20 g Olej stolní
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 408 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 95 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 178.3 mg
  • Draslík 351.2 mg
  • Vláknina 3501 mg
  • Vitamín A 3501 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso umeleme, přidáme nastrouhané brambory, vejce, drcený kmín a vše vymícháme.

  • 2

    Ze hmoty tvoříme šišky a obalujeme je v nasekané petrželce.

  • 3

    Omytá rajčata rozdusíme, přidáme masové šišky a dáme upéci.

Komentáře k receptu