Kuřecí rizoto po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1016 kcal
 - Sacharidy 82 g
 - Tuky 51 g
 - Sodík 389 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 82 g
 - Cholesterol 199.5 mg
 - Draslík 672.8 mg
 - Vláknina 7071 mg
 - Vitamín A 7071 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.5 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté kuře naporcujeme, osolíme a vložíme na část másla. Podlijeme trochou vody a podusíme doměkka. Měkké maso obereme z kostí a nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Propláchnutou a spařenou rýži zalijeme vodou, přidáme část másla, osolíme a pod pokličkou dusíme doměkka.
 - 
                                3
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, kari koření a plátky mandlí osmahneme na másle, přidáme omyté hrozinky, kuřecí maso a znovu osmahneme. Vmícháme měkkou rýži a vše krátce podusíme.
 - 
                                4
Rizoto upravíme na talíře a ozdobíme na plátky nakrájenými broskvemi.