Jehněčí nožičky s fazolemi a rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 746 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 1253 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 160 mg
 - Draslík 501.7 mg
 - Vláknina 15017.5 mg
 - Vitamín A 15017.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1902 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hluboké pánvi rozpálíme olej a přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nožičky. Opékáme 5 minut dokud maso nezhnědne.
 - 
                                2
Přidáme hovězí vývar, oregáno, rajčatový protlak, šálek vody a zvolna dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne.
 - 
                                3
Nožičky vyjmeme vykostíme a uchováme v teple.
 - 
                                4
Do šťávy dáme těstoviny a vaříme 5 minut. Přidáme fazole, maso, olivy, sůl, pepř a krátce povaříme.