Rýže s hrozinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 350 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 171.8 mg
 - Vláknina 3842 mg
 - Vitamín A 3842 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vývar přivedeme k varu, přidáme do něj hrozinky, kari koření, máslo a předvařenou rýži.
 - 
                                2
Zakryjeme, odstavíme z ohně a necháme asi 5 minut stát. Pak přidáme nahrubo nasekané buráky, promícháme a ihned podáváme.
 - 
                                3
Rýže je vhodná jako příloha k masům.