Pilaf z tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 712 kcal
 - Sacharidy 96 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 1150 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 89 g
 - Cholesterol 73.5 mg
 - Draslík 1122.1 mg
 - Vláknina 9845.5 mg
 - Vitamín A 9845.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.5 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso z tresky nakrájíme na malé kousky, osolíme, opeříme a obalíme v mouce.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli, necháme zpěnit a přisypeme rýži. Podlijeme rybím vývarem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, zakryjeme pokličkou a necháme 15 až 20 minut dusit.
 - 
                                3
Na jiné pánvi rozpálíme olej a kousky ryby na něm usmažíme dozlatova.
 - 
                                4
Rybu s rýží promícháme, vyndáme bobkový list a podáváme jako hlavní chod s rajčatovou omáčkou.