Vafle rýžové s mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 401 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 634 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 337.6 mg
 - Draslík 274.7 mg
 - Vláknina 2994 mg
 - Vitamín A 2994 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.8 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařenou rýži nasypeme do mísy, přilijeme mléko, přidáme mouku, sůl, pepř, mletou papriku, vejce a vymícháme hladké těsto na vafle.
 - 
                                2
Vaflovač potřeme tukem a smažíme postupně z těsta křupavé vafle.
 - 
                                3
Mango nakrájíme nahrubo, vložíme do mixéru, přidáme šalotku, smetanu, česnek, sůl a pepř. Rozmixujeme, až vznikne krém.
 - 
                                4
Vafle upravíme na talířky a doplníme mangovým krémem. Podáváme vychladlé.