Hovězí guláš s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 885 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 114 mg
 - Draslík 1021 mg
 - Vláknina 12802.5 mg
 - Vitamín A 12802.5 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 69.7 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, zelenou papriku na nudličky, česnek prolisujeme, kysané zelí scedíme a pokrájíme.
 - 
                                2
V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, posypeme mletou paprikou, přidáme maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Přisypeme česnek, kmín, podlijeme vodou tak, aby bylo maso zakryté a vaříme do měkka. Nyní přidáme zelenou papriku, kysané zelí, povaříme, nakonec vmícháme dušenou rýži, smetanu, provaříme a odstavíme.
 - 
                                3
Servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.