Zeleninové rizoto z jednoho hrnce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 170 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 48 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 111.7 mg
 - Vláknina 11410.9 mg
 - Vitamín A 11410.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Osmažíme cibulku, zpěníme na ní papriku, přidáme zeleninu dle chuti. Orestujeme a přidáme hrnek oprané rýže a zalijeme hrnkem a půl vody. Osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Občas mícháme a vaříme, dokud se voda nevypaří.
 - 
                                2
Rýže musí být měkká, pokud tak není, dolijeme trochu vody a dovaříme.
 - 
                                3
Podáváme se strouhaným sýrem.