Balkánské skopové s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 696 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 527 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 75 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 709.5 mg
 - Vláknina 11666 mg
 - Vitamín A 11666 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Skopové maso kuchyňsky upravíme a pokrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme olej, vložíme maso a osmažíme. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, na kroužky cibuli, vše osmažíme, přidáme rajčatový protlak, přilijeme vodu, osolíme, opepříme, povaříme, přisypeme rýži a maso, dusíme do poloměkka.
 - 
                                2
Před koncem vložíme do předehřáté trouby dopéct.
 - 
                                3
Podáváme obložené nakrájenou cibulkou s natí a kousky rajčat.