Hrášek zapečený s mletým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 988 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 66 g
 - Sodík 250 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 252.6 mg
 - Draslík 322.3 mg
 - Vláknina 13039.8 mg
 - Vitamín A 13039.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži propláchneme a necháme okapat. Opečeme ji na rozehřátém oleji, zalijeme vroucí osolenou vodou a podusíme téměř doměkka.
 - 
                                2
Hrášek zalijeme vodou a podusíme.
 - 
                                3
Maso umeleme, smícháme s hráškem a rýží, osolíme, promícháme a vložíme do tukem vymazaného pekáče.
 - 
                                4
Směs zalijeme vejci rozkvedlanými v mléce a posypeme nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě.
 - 
                                5
Podáváme se zeleninovým salátem.