Rýže se slepičím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 459 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 886 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 224.8 mg
 - Draslík 444.2 mg
 - Vláknina 4819 mg
 - Vitamín A 4819 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozmíchaná vejce vlijeme do horkého oleje a usmažíme je.
 - 
                                2
Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, očištěný, omytý pórek, paprikové lusky, na plátky nakrájený česnek a žampiony. Vše osmahneme.
 - 
                                3
Potom přidáme vařené slepičí maso, nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a přidáme glutasol.
 - 
                                4
Směs smícháme s vařenou, teplou rýží a ještě vše krátce podusíme.