Rizoto s uzeným masem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 614 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 874 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 69.6 mg
 - Draslík 331.2 mg
 - Vláknina 9328 mg
 - Vitamín A 9328 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži přebereme, propláchneme a udusíme na oleji do poloměkka.
 - 
                                2
Uzené maso nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem osmažíme na másle. Promícháme s rýží a rajčaty nakrájenými na plátky, přidáme karí koření a dodusíme.
 - 
                                3
Namočenou naběračkou porcujeme bochánky, posypeme je nastrouhaným sýrem a ozdobíme rajčetem a petrželkou.