Rizoto s uzeným masem a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 701 kcal
 - Sacharidy 97 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 97566 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 85 g
 - Cholesterol 71.3 mg
 - Draslík 224.7 mg
 - Vláknina 23165.2 mg
 - Vitamín A 23165.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uzené maso uvaříme, necháme vychladnout a pokrájíme na malé kostičky.
 - 
                                2
Do zapékací mísy nasypeme 2 hrnky rýže, přidáme mraženou zeleninovou směs, uvařené maso, okořeníme a směs promícháme. Zalijeme 4 hrnky vody a pečeme v nevyhřáté troubě 25 minut na 250 stupňů Celsia.
 - 
                                3
Hotové rizoto podáváme zasypané strouhaným sýrem.