Jehněčí rizoto z vnitřností
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 596 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 72 g
 - Sodík 687 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 71 g
 - Cholesterol 328.1 mg
 - Draslík 687.6 mg
 - Vláknina 11707.5 mg
 - Vitamín A 11707.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 89.3 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme omyté vnitřnosti s očištěnou kořenovou zeleninou. Vnitřnosti vyjmeme a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, papriky nakrájené na nudličky, kmín, vnitřnosti a vše necháme osmahnout.
 - 
                                3
Vsypeme spařenou rýži, podle potřeby přilijeme osolenou vodu a dusíme doměkka.