Rizoto na milánský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 428 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1430 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 28 mg
 - Draslík 428.8 mg
 - Vláknina 7080.9 mg
 - Vitamín A 7080.9 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.5 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce nalijeme vývar a přivedeme k varu. Na pánvi rozpálíme mezitím máslo s olejem a na drobno nakrájenou cibuli spolu s prolisovaným česnekem lehce osmahneme.
 - 
                                2
Do pánve přidáme rýži a zalijeme ji vínem a naběračkou vývaru. Vaříme, dokud není rýže měkká. Pravidelně přidáváme vývar, který se postupně odpařuje z pánve.
 - 
                                3
Jakmile je rýže hotová, přidáme do rizota bylinky a koření, rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným sýrem a podáváme.