Těstoviny s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 712 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 35 g
- Sodík 509 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 289.3 mg
- Draslík 77.8 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody s trochou oleje, slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. 
- 
                                2V kastrole rozehřejeme máslo, vsypeme uvařené těstoviny, zamícháme a vlijeme rozšlehaná vejce. Mícháme, až vejce ztuhnou a nakonec pokrm podle chuti osolíme. 
- 
                                3Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem. 
- 
                                4Můžeme doplnit zeleninovým salátem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        