Brambory zapečené s vejci a krupicí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 148 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 9 g
- Sodík 145 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 130.1 mg
- Draslík 297.9 mg
- Vláknina 3125 mg
- Vitamín A 3125 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory nakrájíme na plátky a na pánvi na sádle je po obou stranách usmažíme. Přendáme je do vymaštěné zapékací mísy a vložíme do trouby. 
- 
                                2Smícháme mléko s krupicí a necháme chvíli nabobtnat. Přimícháme do pěny ušlehaná vejce a směsí zalijeme horké brambory. Upečeme dorůžova. 
- 
                                3Podáváme jako oblohu k pečením. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        