Špenátová polévka z protlaku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 128 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 8 g
- Sodík 1020 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 12.5 mg
- Draslík 1090.6 mg
- Vláknina 2535 mg
- Vitamín A 2535 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Špenátový protlak vložíme do malého množství vývaru a podusíme. 
- 
                                2Zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou zředíme zbylým bujonem a necháme přejít varem. 
- 
                                3Nakonec polévku dochutíme solí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        