Bramborový pudink s kečupem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 24 g
- Sodík 365 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 152.7 mg
- Draslík 297.6 mg
- Vláknina 3631.2 mg
- Vitamín A 3631.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V míse utřeme polovinu másla se žloutky a solí do pěny. 
- 
                                2Přidáme horké prolisované brambory, koření a pevný sníh z bílků. 
- 
                                3Pudinkovou formu vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a naplníme těstem. Uzavřenou formu postavíme do vodní lázně a v páře vaříme asi 45 minut. 
- 
                                4Hotový pudink vyklopíme, posypeme osmaženou strouhankou a pokapeme máslem a kečupem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        