Bramborový koláč s fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Brambory vařené
  • 400 g Rajčata
  • 60 g Sýr Čedar
  • 400 g Fazole bílé sterilované
  • 20 ml Olej stolní
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Pórek
  • 2 ks Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 530 kcal
  • Sacharidy 91 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 560 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 86 g
  • Cholesterol 18.6 mg
  • Draslík 1604.7 mg
  • Vláknina 29920 mg
  • Vitamín A 29920 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 47.4 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pánvi rozehřejeme olej, přidáme prolisovaný česnek, nakrájený pórek a mrkev, smažíme 5 minut. Poté přidáme rajčata a na mírném plameni necháme probublávat, dokud směs nezhoustne. Vmícháme fazole a vaříme 3-4 minuty.

  • 2

    Směs vložíme do vymazané mísy, navrstvíme na ni vařené brambory a posypeme sýrem. Zapékáme 20 minut.

Komentáře k receptu