Bramborová polenta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Brambory vařené
  • 20 g Cibule
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 5 g Petržel - nať
  • 30 g Olej stolní
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín drcený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 305 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 399 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 137.1 mg
  • Draslík 403.6 mg
  • Vláknina 4571 mg
  • Vitamín A 4571 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené, oloupané a ještě horké brambory prolisujeme.

  • 2

    Přidáme jemně nakrájenou cibuli osmaženou na oleji, drcený kmín, nasekanou petrželku, sůl a vejce. Dobře rozmícháme.

  • 3

    Pečeme v máslem vymazané zapékací míse.

Komentáře k receptu