Mořský okouník se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 296 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 369 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 75 mg
 - Draslík 698.2 mg
 - Vláknina 8136.3 mg
 - Vitamín A 8136.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.5 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce ryby osušíme, pokapeme octem, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Mrkev a celer oloupeme a nakrájíme na plátky. Zeleninu chvíli podusíme na másle, osolíme a zalijeme vínem. Přidáme omytý pórek nakrájený na kolečka a dusíme ještě 5 minut. Nakonec vmícháme nasekanou petrželku.
 - 
                                3
4 čtverce alobalu potřeme máslem a položíme na ně porce okouníka. Pokryjeme podušenou zeleninou a alobal uzavřeme.
 - 
                                4
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.