Dušený celer s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 160 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 301 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 593.3 mg
 - Vláknina 8309.6 mg
 - Vitamín A 8309.6 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěný, nahrubo ustrouhaný celer, opepříme, osolíme, zalijeme vodou a pod pokličkou dusíme.
 - 
                                2
Po 15 minutách vmícháme přecezený hrášek, promícháme a necháme prohřát.