Dušená rajčata po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 50 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 302.4 mg
 - Vláknina 3729.5 mg
 - Vitamín A 3729.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme a společně s utřeným česnekem osmahneme na rozpáleném oleji do zlatova. Přidáme koření, krátce orestujeme.
 - 
                                2
Poté vložíme oloupaná a pokrájená rajčata, ochutíme solí, mírně podlejeme a dusíme do měkka.