Česnečka s brambory a vejcem

Hodnocení 4x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 3 ks Brambory
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Petržel - nať
  • 1 špetka Kmín celý
  • 6 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 121 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 97 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 67.2 mg
  • Draslík 299.9 mg
  • Vláknina 3333.9 mg
  • Vitamín A 3333.9 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme brambory, nakrájíme na kousky, zalijeme vodou, osolíme, okmínujeme a vaříme doměkka.

  • 2

    Do hotové polévky přidáme prolisovaný česnek a vidličkou v ní rozmícháme čerstvé vejce.

  • 3

    Dochutíme solí a petrželkou. Omastíme sádlem.

Komentáře k receptu