Pappardelle s chřestem a česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 562 kcal
 - Sacharidy 95 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 609 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 94 g
 - Cholesterol 8.5 mg
 - Draslík 210.9 mg
 - Vláknina 11617.5 mg
 - Vitamín A 11617.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.5 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme si chřest, pokrájíme na kolečka a přitom necháme několik celých špiček na ozdobu. Na pánvi v oleji osmahneme česnek, přidáme chřest, osolíme, opepříme a za občasného podlévání vývarem vaříme asi 10 minut.
 - 
                                2
Po uvaření vyjmeme česnek a chřest rozmixujeme dohromady se smetanou, špičky na ozdobu necháme stranou. Vrátíme zpět na pánvičku. Pappardelle uvaříme ve vroucí osolené vodě. Scezené vložíme do omáčky. Povaříme několik minut, a servírujeme ozdobené špičkami chřestu.