Vařený chřest s tatarskou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Omáčka tatarská
  • 750 g Chřest zelený
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 328 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 253 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 35 mg
  • Draslík 20.5 mg
  • Vláknina 298.8 mg
  • Vitamín A 298.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chřest uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a pokrájíme na malé kousky. Vařený chřest pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme sekanou petrželovou natí. Osolíme a opepříme podle chuti a podáváme teplé.

Komentáře k receptu