Pečené zelí s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 45 g Máslo čerstvé
  • 600 g Zelí hlávkové bílé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 150 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 127 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 13.5 mg
  • Draslík 365.5 mg
  • Vláknina 10089.8 mg
  • Vitamín A 10089.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 60.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné zelí nadrobno nakrájíme, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.

  • 2

    Zelí a cibuli urovnáme ve vrstvách do lžící másla vymaštěného pekáčku. Každou vrstvu osolíme a opepříme, horní vrstvu pokapeme rozpuštěným máslem. Pod pokličkou zapečeme v troubě doměkka.

Komentáře k receptu