Jarní cibulka s fazolkami a uzeným lososem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 500 g Fazolky mražené
  • 150 g Losos uzený
  • 6 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1.5 l Voda pitná
  • 1 dl Vývar zeleninový
  • 0.18 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 262 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 460 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 51.2 mg
  • Draslík 993.5 mg
  • Vláknina 16787.5 mg
  • Vitamín A 16787.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 45.4 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolky omyjeme a dáme vařit do přiměřeného množství osolené vody. uvařené slijeme a necháme okapat.

  • 2

    Jarní cibulky omyjeme, necháme okapat, pak je podélně rozřízneme a i se zelenou natí nakrájíme na jemno.

  • 3

    Uzeného lososa natrháme na malé kousky.

  • 4

    V pánvi rozehřejeme olej, za stálého míchání na něm osmažíme nakrájenou cibuli, pak přilijeme zeleninový vývar, přisypeme fazolky, směs necháme přejít varem a dochutíme ji octem, pepřem a solí.

  • 5

    Do servírovacích talířů dáme část kousků lososa, přidáme fazolkovou směs, na ni opět dáme několik kousků lososa a podáváme.

Komentáře k receptu