Kedlubnová dobrota

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Slanina vepřová
  • 200 g Zakysaná smetana
  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Kedlubna
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 359 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 400 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 54.7 mg
  • Draslík 593 mg
  • Vláknina 9018 mg
  • Vitamín A 9018 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 51 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájenou na nudličky a jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle.

  • 2

    Přidáme nahrubo nastrouhané kedlubny, zakapeme je citronovou šťávou a dusíme doměkka. Osolíme, okmínujeme a vmícháme smetanu rozmíchanou s moukou. Vše dusíme ještě 3 minuty.

Komentáře k receptu