Vepřová kýta v kedlubnách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 400 g Kedlubna
  • 200 g Vepřová kýta
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.23 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 287 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 384 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 67 mg
  • Draslík 748.1 mg
  • Vláknina 7959.5 mg
  • Vitamín A 7959.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a opečeme na oleji spolu s oloupanou, jemně nakrájenou cibulí. Maso osolíme a opepříme.

  • 2

    Kedlubny oloupeme, nastrouháme na kolečka a přidáme k masu. Společně dusíme do měkka.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu