Zelí z mladých kedluben

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Cibule
  • 200 g Kedlubna
  • 20 g Olej rostlinný
  • 250 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Stolní sladidlo Sladký polibek
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 124 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 305 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 214.7 mg
  • Vláknina 4131 mg
  • Vitamín A 4131 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.1 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli nakrájíme nadrobno.

  • 2

    Na oleji osmažíme cibuli, vsypeme kedlubny, osolíme, okořeníme kmínem, zalijeme vodou a dusíme pod poklicí doměkka. V závěru dochutíme octem a tekutým sladidlem.

Komentáře k receptu