Kedlubnový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 600 g Kedlubna
  • 150 g Zakysaná smetana
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 5 polévková lžíce Slunečnice jádra
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 234 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 380 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 38.6 mg
  • Draslík 768 mg
  • Vláknina 11862 mg
  • Vitamín A 11862 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 80.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme do misky.

  • 2

    Přidáme zakysanou smetanu, osolíme a vmícháme slunečnicová semínka, nasekanou petrželku, pažitku a kopr.

  • 3

    Salát ihned podáváme.

Komentáře k receptu