Vývar z kančího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 180 g Cibule
  • 180 g Mrkev kořen
  • 2 g Hřebíček
  • 4 g Sůl
  • 2 g Pepř černý celý
  • 3 l Voda pitná
  • 0.5 l Víno portské
  • 3 kg Kosti srnčí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 244 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 426 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 198.8 mg
  • Vláknina 4846 mg
  • Vitamín A 4846 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kosti dáme do hrnce, zalijeme 3 l studené vody a vínem.

  • 2

    Uvedeme k varu, přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme.

  • 3

    Vaříme na mírném plameni 3 hodiny.

  • 4

    Během varu odstraňujeme tuk, je-li potřeba přiléváme vodu.

  • 5

    Z hotového vývaru vyjmeme kosti a zeleninu.

  • 6

    Vývar je vhodný do zvěřinových omáček a k podlévání masa.

Komentáře k receptu