Jablkový salát s ředkvičkami a koprem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 103 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 2 g
- Sodík 115 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 8.1 mg
- Draslík 390.7 mg
- Vláknina 6035.9 mg
- Vitamín A 6035.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na malé kousky, které dáme do vhodné misky. Ihned je pokapeme citrónovou šťávou. Důkladně očištěné a omyté ředkvičky nakrájíme na stejné kousky jako jablka. 
- 
                                2Posypeme solí, pepřem, přidáme nasekaný kopr. Pomocí dvou vidliček promícháme. 
- 
                                3Do jogurtu dáme mletou papriku, dobře rozkvedláme a přimícháme do salátu. 
- 
                                4Všechny suroviny ještě jednou promícháme, rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        