Skopové s kapustou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 50 g Okurka salátová
  • 4 stroužek Česnek
  • 60 dkg Skopové kotlety
  • 5 dkg Slanina vepřová
  • 15 dkg Kapusta hlávková
  • 10 dkg Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 419 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 591 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 268.7 mg
  • Vláknina 2685 mg
  • Vitamín A 2685 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme, odblaníme, stáhneme lůj. Na pekáč vložíme nakrájený lůj, kostičky slaniny a necháme rozpustit, přidáme nakrájenou cibuli, okurku, kapustu, maso potřené solí a drceným česnekem, podlijeme a dusíme doměkka. Hotové maso dáme do trouby, zapečeme, přebytečný tuk slijeme, šťávu propasírujeme a dokořeníme.

Komentáře k receptu