Dušená kapusta

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Kapusta hlávková
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 173 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 1154 mg
  • Vláknina 10865.8 mg
  • Vitamín A 10865.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 301.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a dusíme doměkka.

  • 2

    Podušenou kapustu zaprášíme hladkou moukou a ještě krátce dusíme. Nakonec přidáme kousek másla.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu