Zelné placky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 šálek Vepřové škvarky
  • 1 šálek Zelí hlávkové bílé
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 335 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 32 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 64.2 mg
  • Draslík 126.1 mg
  • Vláknina 3251 mg
  • Vitamín A 3251 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zelí a škvarky nasekáme, smícháme a přidáme vejce. Jsou-li škvarky málo tučné, přidáme lžíci sádla a mouky podle potřeby.

  • 2

    Vyválíme placky a v pánvi na sádle je upečeme.

Komentáře k receptu