Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 253 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 567.8 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařenou červenou řepu očistíme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Plátky urovnáme na talíř a navrch opatrně vyklopíme tuňáka z konzervy. Posypeme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotkou a podle chuti osolíme.