Sváteční bramborový salát II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 3522 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 847.6 mg
 - Vláknina 17469.5 mg
 - Vitamín A 17469.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.1 mg
 - Vitamín E 5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce a po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na hranolky.
 - 
                                2
Vejce uvaříme natrdo a nakrájené je přidáme k bramborám.
 - 
                                3
Celer a mrkev uvaříme a nakrájíme na drobno a taktéž je smícháme spolu s hráškem s bramborami.
 - 
                                4
Osolíme, opepříme a přidáme majonézu a okurky i s trochou nálevu.
 - 
                                5
Vychladíme a můžeme podávat.