Cibulačka s portským vínem a žloutkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 937 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 133.1 mg
 - Draslík 349.2 mg
 - Vláknina 3533.8 mg
 - Vitamín A 3533.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přilijeme vývar, osolíme a opepříme. Necháme pod pokličkou asi 20 minut táhnout.
 - 
                                2
Následně odstavíme z ohně, přelijeme do zapékací misky, přidáme v portském víně rozšlehaný žloutek a dobře promícháme. Na povrch položíme nasucho opečené toasty, posypeme sýrem a pod grilem nebo v troubě krátce zapečeme.