Kachní nudličky s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 821 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 66.8 mg
 - Draslík 290 mg
 - Vláknina 2137.5 mg
 - Vitamín A 2137.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kachní prsa nakrájíme na delší nudličky, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a z dužiny pomocí malé lžičky vykrojíme kuličky, které ovineme proužky masa, zpevníme párátky. Smícháme sůl, pepř, drcený kmín a maso s jablky posypeme. V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme maso s jablky, smažíme z obou stran do zlatova.
 - 
                                2
Nakonec pokrm zakápneme jablečným octem, podlijeme troškou vína, prohřejeme a odstavíme. Vyskládáme na servírovací talíř, pokapeme šťávou a podáváme.