Drůbeží játra na víně s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 414 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 1327 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 36.3 mg
 - Draslík 358.5 mg
 - Vláknina 3513 mg
 - Vitamín A 3513 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.7 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 31 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme je na větší plátky.
 - 
                                2
Do rozehřátého tuku dáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme ji, přidáme játra a společně opečeme. Přilijeme víno, opepříme, nasypeme oloupané a překrájené mandle a vše podusíme.
 - 
                                3
Nakonec pokrm osolíme a znovu podusíme.
 - 
                                4
Při podávání každou porci zdobíme ušlehanou smetanou.