Lentilkové sušenky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 92 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 17 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 11.5 mg
 - Draslík 19.7 mg
 - Vláknina 1147.4 mg
 - Vitamín A 1147.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve utřeme máslo s cukrem dohladka. Mandle oloupeme a rozemeleme, vejce rozšleháme a spolu s vanilkovým extraktem je přidáme k máslu i s moukou, sodou a mlékem. Vše dobře promícháme a nakonec vmícháme i lentilky.
 - 
                                2
Z těsta vytvoříme váleček a nakrájíme jej na kolečka.
 - 
                                3
Ta položíme na plech s pečícím papírem s mezerami od sebe a pečeme je asi deset minut dozlatova.
 - 
                                4
Podáváme po vychladnutí.