Vepřová játra na víně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 261 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 9 g
- Sodík 330 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 451.5 mg
- Draslík 562.5 mg
- Vláknina 1710 mg
- Vitamín A 1710 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 36.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky a posypeme solamylem. Zprudka je po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji. 
- 
                                2K játrům přidáme očištěné, na plátky nakrájené a podušené houby, prolisovaný česnek a vše zalijeme červeným vínem. Nakonec přidáme cukr a dusíme doměkka. 
- 
                                3Hotová játra osolíme a upravíme na talíře. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        