Treska v listovém těstě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 392 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 200 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 161.3 mg
 - Draslík 103.6 mg
 - Vláknina 4594.8 mg
 - Vitamín A 4594.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné, nadrobno nakrájené žampiony smícháme s nasekaným koprem a citronovou kůrou. Osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Plátky listového těsta rozválíme, napříč na ně položíme vždy jednu porci filé, potřeme lžící připravené houbové směsi a přikryjeme dalším plátkem těsta. Okraje těsta stiskneme.
 - 
                                4
Těsto nožem seřízneme do tvaru ryby a na povrchu těsta lžící vyrýpneme šupiny. Ze zbytku těsta vytvarujeme tlamičku a oči. Potřeme rozšlehaným žloutkem a pečeme v silně vyhřáte troubě asi 20 minut.