Pražma pečená s okurkou a žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 170 mg
 - Draslík 1201.2 mg
 - Vláknina 3200.5 mg
 - Vitamín A 3200.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 36.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Okurku a žampiony nakrájíme na tenké plátky. Polovinu rozložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Navrch dáme vykuchané ryby, posypeme je solí a pepřem. Pokapeme citronovou šťávou smíchanou s chilli omáčkou, zakryjeme zbytkem zeleniny, zalijeme vínem a poklademe 3 lžícemi nakrájeného másla.
 - 
                                2
Zakryté pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 30 minut do měkka. Poté maso i se zeleninou rozdělíme na talíře a uchováme teplé.
 - 
                                3
Šťávu slijeme do kastrůlku, přivedeme k varu a postupně přidáváme zbytek másla. Necháme zredukovat cca na polovinu množství, přelijeme ryby a podáváme.