Mořská ryba na žampiónech se smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 560 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 477 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 169.5 mg
 - Draslík 1495.3 mg
 - Vláknina 5430.5 mg
 - Vitamín A 5430.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.7 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na plátky nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme osolené porce tresky (nebo jiné ryby) a zprudka opečeme po obou stranách. Poté k rybě přidáme papriku, na plátky nakrájené žampióny a vše dusíme bez podlévání. Později mírně podlijeme. Dusíme zhruba 10 minut.
 - 
                                2
Mouku rozkvedláme ve smetaně, osolíme, přilijeme k rybě a krátce povaříme. Dle potřeby pokapeme citrónovou šťávou.