Mořská ryba s jogurtem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Mořská štika - filety
  • 80 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Jogurt bílý
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 285 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 175 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 184.4 mg
  • Draslík 808.3 mg
  • Vláknina 2875 mg
  • Vitamín A 2875 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 67.4 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mírně necháme rozmrazit rybu a na kostky nakrájíme a osolíme. Nastrouháme sýr.

  • 2

    Omyjeme papriky a rajčata a nakrájíme na plátky.

  • 3

    Smícháme vejce s nastrouhaným sýrem a jogurtem.

  • 4

    Oloupeme a prolisujeme česnek.

  • 5

    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.

  • 6

    Vymažeme pekáč a rozložíme do něj kostky rybího masa smíchaného s prolisovaným česnekem.

  • 7

    Na rybu klademe kolečka cibule, rajčat a paprik.

  • 8

    Osolíme a zalijeme vejci se sýrem a jogurtem.

  • 9

    40 minut zapékáme ve vyhřáté troubě a podáváme s bramborami.

Komentáře k receptu